В ДПУ МДЦ «Артек» розпочато VІІ тематичну зміну

16 липня на базі державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочато VІІ тематичну зміну «Змінимо світ на краще!».  Від Донецької області направились на оздоровлення та відпочинок 41 дитина, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Традиційна міжнародна зміна в Артеку. Центральним заходом фестивалю стане День Миру та Звернення артеківців до державних, громадських та міжнародних організацій.

За часи Незалежності України ця традиція набула нового змісту і статусу. ЇЇ головною метою є консолідація зусиль дітей усього світу щодо забезпечення миру на планеті, захист їх прав і свобод, сприяння створенню рівних можливостей для всебічного розвитку особистості незалежно від географічної, соціальної або національної належності дитини.

Міжнародний дитячий фестиваль «Змінимо світ на краще!» – повернення дітям України артеківської традиції міжнародних змін, можливості дружити та втілювати спільні миролюбні плани дітей різних країн і континентів.

Головна подія: «Артеківський форум миру».

Партнери: Всеукраїнський благодійний Фонд Надії і Добра, Представництво дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Представництво ООН в Україні, Агентство зі співробітництва та координації при Раді Міністрів Турецької Республіки (ТІКА).

Зміна триватиме 21 день. Наступна зміна з 08 серпня 2018 року.

Бажаємо дітям веселого відпочинку, класного настрою, нових друзів, яскравих емоцій, незабутніх канікул !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *