Юні сватівчани відпочиватимуть у Рівненській області 16 липня 20 дітей зі …

Юні сватівчани відпочиватимуть у Рівненській області

16 липня 20 дітей зі Сватівського району потягом Лисичанськ-Ужгород вирушили на відпочинок та оздоровлення до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Країна мрій», що на Рівненщині.

«Країна мрій» – це дитячий комплекс вищої категорії, який вже більше третини століття радує дітей, за що у 2015 році отримав звання кращого в Україні. Також він єдиний був відзначений подякою Президента України.

Для комфортного перебування дітей передбачені 18 двоповерхових котеджів, простора їдальня, бібліотека, відеозал і зал комп’ютерних ігор, зелена естрада. Також для дітей передбачені й заняття спортом: на них чекають майданчики для футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, 25-ти метровий плавальний басейн, лабораторія «Весела наука», трек для картингу, мотузковий парк і школа туризму.

Крім розваг, в санаторії організовані оздоровчі процедури з використанням води, меду, сонця, аромамасел та інших корисних речовин. Також діє кабінет лікувальної фізкультури.

А ще, діти будуть забезпечені п’ятиразовим харчуванням.

Слід зазначити, що санаторно-оздоровчий комплекс «Країна мрій» останніми роками став улюбленим містом відпочинку та оздоровлення луганських дітей. На них чекають та завжди радо зустрічають.

Поїздка дітей до «Країни мрій» відбулася на запрошення Рівненської обласної державної адміністрації за підтримки наших військових та Сватівської райдержадміністрації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *