Інноваційно-навчальний простір для молоді Харкова та ВПО

Проект реалізується за підтримки Посольства Франції в Україні

 

Метою проекту є створення інтеграційної платформи, яка допоможе спільними діями та заходами віднайти шляхи порозуміння між ВПО та приймаючою громадою.

У проекті може брати участь молодь з числа ВПО та з числа місцевих мешканців Харкова від 16 до 35 років

Проект передбачає створення платформи, де молодь з числа ВПО та місцевих мешканців зможуть взаємодіяти використовуючи власний ресурс для розвитку та наступні можливості:

  • Навчання у бізнес-школі потягом 6 місяців (2 курси по 3 місяці для групи по 30 осіб), яке передбачає відбір учасників та організацію курсів з таких начальних заходів: розробка бізнес стратегій, впровадження власних цілей, підбір та управління персоналом, створення команди, інноваційні підходи, та інше. Після завершення учасники мають представити свої бізнес ідеї та найкращі отримають по 1 бізнес гранту у кожній сесії.
  • 2. ментроська підтримка в розробці власних проекті та отримання коштів на їх втілення (стар-тапи). Передбачає консультування тренерами під час навчання у школі учасників в процесі розробки власних стратегій.
  • Проходження тренінгів з неформальної освіти (комунікації, ораторське мистецтво, менеджмент, фандрейзинг, соціальне підприємництво). Передбачається залучення спеціалістів та організація навчальних семінарів з актуальних тем.
  • Контактна інформація: https://www.facebook.com/caritas.kharkiv/

    Джерело

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *