Благодійність в новому ракурсі

Благодійність – це не лише видача гуманітарної допомоги. Нині новим трендом є соціальний супровід сімей.

Саме таку роль виконують кейс-менеджери Карітасу Харкова з проекту “Центр підтримки сім’ї”. Вони не дають людям впасти у відчай та знають як акумулювати зусилля для того, аби спільно вирішити складну ситуацію.

Сьогодні, ми розкажемо Вам про наші маленькі перемоги в історії родини Франчук. «Що таке втрата?» родина Франчук знає не з розповідей. На жаль. Пожежа. Страх. Загибель дитини. Біль. І знову пожежа.

Навесні, вони звернулися за допомогою до Карітасу Харкова, у розпачі та важкому психологічному стані. Тоді ми запропонували взяти одяг із «Соціальної шафи» та надали продуктову допомогу, в рамках благодійної акції «Великодній кошик».

 

Завдяки співпраці з партнерами нам вдалося зібрати матеріали для відновлення житла та побуту. Гіпермаркет Епіцентр К надав будівельні матеріали. ТЦ “METRO Cash & Carry Ukraine” подарували родині Франчук нове ліжко.

Друзі родини також не залишаються осторонь. Вони прихистили всю сім’ю та після роботи збираються і продовжують ремонт в квартирі погорільців. А місцеві бізнесмени допомогли замінити вікна.

Ми дивимося в майбутнє, з надією та віримо, що зовсім скоро в квартирі з новеньким ремонтом зазвучить дитячий сміх!

Якщо Вам необхідна допомога кейс-менеджерів, звертайтеся: 050 3000 346, 050 3000 248

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *