Олександр Куць зустрівся з «куркулями» Донеччини

Сьогодні, 8 серпня, відбулась зустріч голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, його першого заступника Євгена Вілінського з представниками проекту «Український донецький куркуль» зі всієї області. На заході обговорили важливі проблемні питання, які турбують учасників проекту стосовно розвитку підприємств. Зокрема, підтримка областю соціального підприємництва, створення нових робочих місць, збільшення кількості філіалів, відкриття власних МАФів, оренда земельних ділянок, податкові питання, співпраця з підрядниками, вимоги замовників до оформлення документації на тендери.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації зазначив, що докладе максимум зусиль, аби вирішити всі наболілі питання куркулів.

«Ми робимо важливу справу – розвиваємо малий та середній бізнес, якого Донецька область, нажаль, тривалий час не мала. Український донецький куркуль – дуже цікава програма, вона дійсно робоча, я її повністю підтримую. Є деякі нюанси, які до цього часу не працювали. Зараз ми їх приводимо у належне становище. Я сподіваюся, що кошти на підтримку підприємництва в області «куркулі» використають належним чином, що допоможе нам відбудувати Донеччину», – зауважив Олександр Куць.

Наразі оголошено 9-й конкурсний відбір в рамках Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2017-2018 роки, прийом документів до 14 серпня 2018 року. Засідання конкурсної комісії заплановано на 29 серпня 2018 року.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *