У Полтаві пройшов дитячий табір “Канікули з Богом”

З 30 липня по 4 серпня у Полтаві на базі молодіжної платформи УГКЦ «Дзиґа HUB» проходив дитячий табір «Веселі канікули з Богом». Його учасники — діти віком 5-13 років.

Наразі у молодіжному осередку проходить ремонт. Але завдяки співпраці між парафіями Пресвятої Трійці УГКЦ та Міжрегіональною Академією Управління Персоналом у Полтаві дитячий табір відбувся у приміщення МАУПу.

Місцевий парох Свято-Троїцького храму УГКЦ отець Юрій Кролевський розповідає, що таку ініціативу для дітей під час канікул проводять не вперше, але вперше у Полтаві її проводять сестри ЧСВВ:

— Цього літа організацію та проведення дитячого табору взяли на себе сестри-монахині. Вони системно та програмно підходить до організації дитячого табору, щоб дітям було цікаво і корисно, щоб так посприяти їхньому всебічному християнському розвитку.

«Канікули з Богом» — парафіяльна ініціатива, яка допомагає дітям розпізнати таланти, стати креативнішими та винахідливішими, краще зрозуміти, проаналізувати християнські цінності для власного особистісного розвитку.

Одна з головних цілей проекту — допомогти підростаючому поколінню поглибити розуміння суспільних істин, переосмилити свою християнську ідентичність.

Відповідальна за проведення та організацію дитячого табору «Канікули з Богом» сестра Маркелла Венгер, ЧСВВ наголошує на важливості та доцільності таких заходів:

— Цього літа на табір завітали місцеві діти, які зовсім не знайомі з християнськими істинами, не воцерковлені. Але полтавські діти дуже гарні, активні, слухняні та допитливі.

Програма табору складалася із щоденної участі у Службі Божій, уроків християнської етики, ігор та змагань, майстер-класів, бансів, перегляду фільму, походу в ігроцентр на квест та у кінотеатр.

Прес-служба парафії Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві

Джерело

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *