Вітання Олександра Куця з Днем військ зв’язку Збройних Сил України

Шановні панове генерали і офіцери, прапорщики і старшини, сержанти і солдати, курсанти і працівники та ветерани військ зв’язку Збройних Сил України!

З перших днів відбиття російської збройної агресії війська зв’язку успішно виконують бойові завдання. Це свято поєднує історію і сучасність, є свідченням заслуг та оцінкою ратної праці багатьох поколінь професіоналів військового зв’язку, їх ролі у забезпеченні обороноздатності нашої Батьківщини.

Завдання, які стоять перед військами зв’язку сьогодні, відповідальні та складні, і вимагають від особового складу високого професіоналізму, організованості та дисципліни. 
Розвиток сучасних військ зв’язку відбувається на основі державної програми, героїчних традицій поколінь, світових досягнень науки і техніки, реалій та вимог сьогодення. Він повною мірою відповідає миротворчій політиці України, положенням нашої воєнної доктрини та економічним умовам розвитку держави.

Високий рівень вишкілу і професійної майстерності довели, що війська зв’язку спільно з військами, яких вони забезпечують, є надійним гарантом миру і стабільності в світі.

З нагоди свята висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам військ зв’язку, працівникам Збройних Сил України та сім’ям військовослужбовців, усім тим, хто своєю працею піднімає авторитет і помножує традиції військ зв’язку.

Добра вам, злагоди й оптимізму, здоров’я та родинного благополуччя, нових успіхів в ім’я розвитку України та зміцнення її обороноздатності!

Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації  О. І. Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *