Вітання Олександра Куця з Днем будівельника

Шановні будівельники!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника.

Дякую вам за нелегку працю і професіоналізм. За те, що ви зберігаєте вірність професії. Саме ви даруєте людям радість, прокладаючи шлях добрих справ і починань. Ваша справа ніколи не втратить свого значення, ніколи не стане непотрібною.

Професія будівельника здавна була овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі. Ми переконані, попереду у вас велика робота. Адже в країні розпочато реалізацію масштабної програми житлового будівництва, краю і державі потрібні ваші знання й вміння.

Ваша практична діяльність – реальний внесок у відбудову міст, селищ і сіл нашої країни, коли будуються нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, унікальні спортивні споруди, відновлюються храми, пам’ятки історії й культури. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника.

Зичу вам здоров’я, успіхів і натхнення! Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а нашій країні – процвітання!

Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації  О. І. Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *