Відбувся християнський табір для молоді Харківського екзархату

З благословення та сприяння владики Василія Тучапця, Екзарха Харківського, протягом 6-13 серпня 2018 року тривав християнський табір для численної молоді (40 осіб) з різних областей Сходу на Азовському морі недалеко від м. Приморська.

Табором «На хвилях духовності» духовно знову як і минулого року опікувався його організатор, голова Молодіжної комісії о. Миколай Микосовський, ЧСВВ із смт. Покотилівки. Йому в цьому допомагали спеціально запрошені вишколені аніматори з Івано-Франківська, а саме бр. Іван Зубрицький, семінарист Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата, та Ольга Ліщинська.

 

В денний розпорядок входила щоденна ранкова руханка на пляжі, банси, ранкові та вечірні молитви, св. Літургія з проповіддю в саді бази відпочинку «Казка», креативні подарунки від «таємного друга, таборова пошта, купання у близькому морі, різні тематичні вечірки з відповідним дрес-кодом, цікаві ігри, естафети, катехизації тощо.

 

Часом допомагали виголошувати всім присутнім духовні науки і бр. Маркіян Паньків із Львівської духовної семінарії Св. Духа та бр. Віталій Фещак із Дрогобицької духовної семінарії блаженних священомучеників Северина, Якима та Віталія. Тематика духовних повчань стосувалась сучасних викликів християнства, таїнства зцілення, чому важливо бути християнином і т.д. Неодноразово молодь ставила свої питання, отримуючи впору належну відповідь.

Учасники табору не хотіли його залишати. Багатьом молодим людям, зокрема далеким від вічних істин, він приніс чималу користь і залишив помітний слід у спраглій душі.

 

http://ugcc.kharkiv.ua/wp-content/uploads/2018-08-14-09_57_08_360.mp4

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *