На Донеччині визначили володарів путівок на чемпіонат України зі Street Workout

12 серпня в Маріуполі в парку «Міський сад» відбулась фінальна частина чемпіонату Донецької області зі Street Workout, учасники якої боролись за путівки на чемпіонат України.

Змагання зібрали кращих чоловіків та жінок за підсумками чотирьох відбіркових турів, що прийняли міста Костянтинівка (14 липня), Покровськ (15 липня), Дружківка (28 липня), Краматорськ (29 липня) і Маріуполь (4 серпня).

У номінації «фрістайл» учасники протягом двох хвилин демонстрували вміння виконувати різні силові елементи на брусах, перекладині та інших технічних пристосуваннях. У «триборстві» потрібно було показати кращий результат у підтягуванні на перекладині, вправах на брусах і віджиманні від підлоги. Під час виступу у «стрітліфтінгу» атлети підтягувалися на перекладині і віджималися на брусах з додатковим обтяженням.

За підсумками обласного етапу рішенням вимогливих суддів визначено склад команди Донеччини, яка 25 серпня виступатиме в Києві в номінаціях чемпіонату України:

– чоловічий фрістайл – Вячеслав Шабанов (Маріуполь), абсолютний чемпіон Донецької області, який за трьома критеріями відбору отримав 80 балів з 90 можливих;

– стрітліфтінг до 80 кг – Олег Гармаш (Маріуполь), срібний призер чемпіонату України-2017, його загальна вага обтяження на турніку та брусах становить 200 кг;

– вихід силою на дві руки – Дмитро Клименко (Маріуполь), результат – 21 повторення;

– віджимання в стійці на руках – Іван Люльчук (Маріуполь), результат – 31 повторення;

– віджимання від підлоги з власною вагою – Олег Гармаш (Маріуполь), результат – 156 повторень;

– жіночий фрістайл – 13-річна Дарина Мартинова (Маріуполь), яка за трьома критеріями відбору отримала 68 балів з 90 можливих.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *