Триває літнє оздоровлення дітей з лінії зіткнення

Здається, що тільки вчора перші групи дітлахів нашої області відправилась у літні табори на відпочинок. Час летить непомітно і на дворі вже серпень – останній місяць шкільних канікул. Але серпень для багатьох хлопців та дівчат обіцяє бути цікавим та незабутнім. Так, на початку цього тижня 53 дитини Бахмутського району відправились на літній відпочинок в місто Ірпінь Київської області.

Ще 18 дітей Бахмутського району за рахунок коштів обласного бюджету та районних коштів, які були делеговані до управління сім’ї та молоді облдержадміністрації, відправились до обласного дитячо-молодіжного центру «Перлина Донеччини».

25 дітей по запрошенню Полтавської облдержадміністрації та за рахунок коштів Полтавської обласної ради відпочивають в дитячому оздоровчому центрі санаторного типу «Миргородський».

10 дітей по запрошенню державної акціонерної холдингової компанії «Артем» та за рахунок коштів компанії виїхали до дитячого оздоровчого центру ім. Юрія Гагаріна.

В дитячих таборах діти матимуть можливість не тільки оздоровитися, а й познайомитись з новими місцями нашої країни й отримати нові враження від мандрів, знайти нових друзів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *