Активне життя мешканців Бахмутьского психоневрологічного інтернату

Для мешканців Бахмутського психоневрологічного інтернату вже стало доброю традицією Відвідування Святогорської лаври, а після – відпочинок на березі Банного озера. В спеку хлопці залюбки купалися в озері та грали в пляжний волейбол. Спекотлива погода не перешкоджає проведенню активного дозвілля підопічних. Майже щоденно чоловіків привозять автобусом інтернату на місцевий ставок, де вони з задоволенням купаються, а дехто й навчився плавати.

На свято Спаса до інтернату був запрошений ієрей Сергій православного храму Горлівсько Слов’янської ієпархії. Після проведення богослужіння хлопці мали змогу освятити яблука, груші, виноград.

Також слід зазначити, що свято державного прапора та Дня незалежності в інтернатному закладі завжди проходять в урочистій обстановці. Мешканці малюють прапори, виставляють творчі роботи на виставку, присвяченій Дню незалежності України. Свято розпочалося з виконання мешканцями Гімну України. В святковому концерті приймали участь не тільки мешканці інтернату, а й співробітники. Після урочистих заходів – була здійснена екскурсія в місто Бахмут та святковий обід під музику виконавців українських пісень.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *