Ветерани АТО молилися у Меджугор’є

З 24 по 31 серпня воїни АТО, волонтери, капелани та їхні родини взяли участь у паломництві до Меджугор’є (Боснія і Герцоговина). Поїздку організував паломницький центр Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ спільно з Молодіжною комісією.

Цій прощі активно сприяла Івано-Франківська обласна державна адміністрація та Івано-Франківська обласна рада. Духовний супровід молільникам забезпечили голова Молодіжної комісії о. Іван Сас та працівник комісії о. Зеновій Слоїк.

Найважливішим моментом заходу була спільна духовно-молитовна програма –  щоденні Божественні Літургії, молитви на вервиці на горі Подбрдо, розважання над Хресною дорогою Ісуса Христа на горі Крижавіц, а також спільні духовні вечірні розважання. Особливим наміренням прочан було випросити в Бога дар миру для нашої Батьківщини та ласки зцілення для всіх постраждалих внаслідок війни.

Другою частиною подорожі була можливість відпочити на узбережжі Адріатичного моря в Хорватії. Такий відпочинок ще більше здружив прочан і допоміг по-особливому пережити Божу любов до кожного. Повертаючись додому, учасники ділилися своїми пережиттями в часі прощі та зробити добрі постанови на майбутнє.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *