Вітання Олександра Куця з Днем фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени, тренери, фахівці галузі фізичної культури та спорту, ветерани і прихильники фізкультурно-спортивного руху!

Від імені Донецької облдержадміністрації та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту!

В усі часи люди, які міцні і духом, і тілом, складали опору суспільства. Питання популяризації і поширення здорового способу життя, збільшення кола дітей, які регулярно займаються фізичною культурою та спортом, залишається одним із найвищих пріоритетів і сьогодні.

Донецька область має міцні спортивні традиції, про що красномовно свідчать високі досягнення спортсменів з шахтарського регіону, відомі всьому світові. Більше того, наявний зв’язок поколінь – багато наших атлетів золотими літерами вписали свої імена у світовий літопис, і сьогодні на спортивному небосхилі продовжують з’являтися нові зірки.

У цей урочистий день я щиро дякую тренерам, працівникам сфери фізичної культури, ветеранам спорту – кожен з вас робить неоціненний внесок у виховання вольової, фізично загартованої і здорової молоді Донеччини та України! Не менш важливо і те, що заняття спортом, руховою активністю є надійним джерелом гарного самопочуття, бадьорості та життєвої енергії, об’єднуючи всіх, незалежно від віку або роду діяльності.

З нагоди свята бажаю всім олімпійського здоров’я, миру, добра, невичерпного оптимізму, натхнення, досягнення нових життєвих і спортивних висот!

Голова облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної
адміністрації О. І. Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *