Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 11 вересня 2018 року

Краматорські поліцейські з дітьми взяли участь у всесвітній акції, приуроченій до Дня запобігання самогубствам

Ювенальна превенція поліції Краматорська разом з учасниками Ліги майбутніх поліцейських приєдналася до флешмобу, приуроченому до Всесвітнього дня запобігання самогубствам.

Відвідавши школярів ЗОШ №15 вони взяли участь у тренінговому занятті, аби дати дітям почуття захищеності і розуміння того, що вони потрібні світу.

За матеріалами сайту «Новости Краматорска»

Спортсменам і тренерам Маріуполя область виділить квартири

Донецька ОДА підготувала список спортсменів, які потребують поліпшення житлових умов. Кандидатами стали 32 спортсмени і 16 тренерів із дев’яти міст, 10 з них – маріупольці. Реєстр складався в рамках плану «Поліпшення соціально-побутових умов провідних спортсменів області спортсменів та їх тренерів». За умовами заходу місцевим бюджетам регіону надається субвенція на співфінансування 50% вартості придбання житла на суму 6 млн. 972,3 тис. грн. з обласного бюджету. Проект знаходиться на узгодженні з відповідними структурами облдержадміністрації. Після затвердження документа до Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2018 рік будуть внесені зміни.

За матеріалами сайту mrpl.city

Покровська міська рада купує однокімнатні квартири у населення

Житлово-комунальний відділ Покровської міської ради має намір придбати однокімнатні упорядковані квартири на вторинному ринку житла. Закупівлі здійснюються за рахунок коштів державного, обласного та місцевого бюджетів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Пропозиції з наданням відповідних документів про продаж квартир приймаються протягом 10 робочих днів з дня опублікування оголошення в газеті «Маяк».

За матеріалами сайту «Знамя индустрии»

ХХІХ Міжнародний фестиваль любителів настільного тенісу

Пройшов ХХІХ Міжнародний фестиваль любителів настільного тенісу «Стара Фортеця – 2018».

Проживали спортсмени на базі «Залив» смт. Затока , що знаходиться на березі Чорного моря.

У фестивалі брали участь 150 чоловік з наступних країн: Молдова, Білорусь, Прибалтика, Росія та Україна. З України приймали участь наступні міста: Київ, Біла Церква, Кропивницький, Закарпаття, Одеса, Бровари, Бердичів, Харків, Хмельницькій, Калуш, Кременчук, Ужгород, Львів, Мирноград, Краматорськ, Маріуполь та Покровськ.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та грошовими винагородами.

За матеріалами сайту Покровської міської ради

«Story fun» у молодіжному центрі Селидового

У молодіжному центрі «Молодь+», що працює на базі Селидівської міської центральної бібліотеки вже традиційно відбулось чергове заняття групи з вивчення англійської мови для починаючих (3-4 клас) «Story fun» за програмою Кембріджського університету.

Тема уроку дуже зацікавила учнів, адже це святкування дня народження. Діти знайомились з лексикою та вчились вітати один одного.

За матеріалами сайту Селидівської міської ради

У Торецьку відбулись футбольні матчі в межах проведення 1 туру на першість Донецької області

В межах проведення 1 туру на Першість Донецької області відбулись матчі молодших і старших вікових груп серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та футбольних клубів. Гравці команди «Шахтар» (Торецьк) провели матчі в смт. Очеретине з командою «Колос» Ясинуватського району. Гра закінчилась рахунком 8:1 та 5:3 на користь торецьких спортсменів. Також гравці Торецької команди «Шахтар» приймали на стадіоні «Авангард» команду ДЮСШ м. Добропілля. Господарі поля поступились гостям з рахунком 6:0 та 3:1.

За матеріалами сайту Торецької ВЦА

Народна артистка України Оксана Білозір заспівала у Мар’їнці

У Мар’їнському районному Будинку культури відбувся концерт народної артистки України Оксани Білозір.

Добіркою своїх кращих пісень порадувала Оксана Білозір своїх глядачів. Разом із залою вона заспівала такі пісні як «Ти прийди за мною», «Ой, зелене жито, зелене», «Кафе», «Чорна квітка», «Україночка», «Святкова» та багато інших. Позитивним настроєм та яскравою теплою енергією співачка запалила серця не тільки дорослих, а й дітлахів, які з радістю танцювали під її запальні пісні.

За матеріалами сайту Мар’їнської РДА

У Волновасі відбулась зустріч в.о. голови райдержадміністрації з литовським політологом

  Темою зустрічі в.о. голови райдержадміністрації Ольги Сидоренко та голови районної ради Валерія Лубінця з литовським політологом Альвидасом Медалінскасом став стан розвитку району в умовах неоголошеної війни з російським агресором.

Альвидас Медалінскас зазначив, що мета його візиту полягає у вивченні ситуації на місці з подальшим впровадженням європейських цінностей та стандартів у повсякденне життя.

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації

Мешканець Ялти завоював чемпіонський титул

У м. Потчефструм (Південно-Африканська республіка) пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат. В ньому приймав участь і наш земляк – мешканець смт Ялта Владислав Чорний. На змаганнях атлет технічно та впевнено двічі оновив світовий рекорд серед юніорів у присіданні, який тепер становить 343 кг! У жимі лежачи він зафіксував 190 кг, а 295 кг у тязі принесли Владиславу титул чемпіона світу у сумі триборства – 828 кг. Цей показник тепер є рекордом України серед юніорів.

Сьогодні, 11 вересня, голова Мангушської РДА Дмитро Черниця разом із заступником голови РДА Володимиром Дороганем та мешканцями району зустріли наших спортсменів із тривалої подорожі. Очільник району привітав Владислава та його тренера, президента федерації пауерліфтингу у Донецькій області Івана Збандута з перемогою та вручив подяки.

За матеріалами сайту Мангушської РДА

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *