Молодь Донеччини прийняла участь у першому Всеукраїнському форумі “Молодіжна столиця України – 2018

Делегація  Донецької області взяла участь у першому Всеукраїнському форумі “Молодіжна столиця України – 2018”, який проходив у Львові з 6 по 8 вересня.

Активну учують у ньому взяла молодь з Донецької області. До складу делегації увійшли представники молодіжних центрів, громадські активісти та держслужбовці  Донеччини.

Програма форуму була більш ніж насиченою. Протягом трьох днів на учасників чекала робота, присвячена  різноманітним видам діяльності молоді – презентації, панельні дискусії, зустрічі з успішними людьми, обговорення тем, які на пряму пов’язані з розвитком молодіжного руху України та його майбунім тощо.  Кожен учасник отримав нові знання та навички, які знадобляться у подальшій діяльності.

Також делегація Донецької області прийняла участь у позачерговій Генеральній Асамблеї Національної Молодіжної Ради України, на якій було розглянуто декілька важливих питань:

-перспективи підвищення ролі та посилення спроможності молодіжних громадських організацій;

-напрацювання рекомендацій для майбутньої Національної молодіжної стратегії України 2025;

– молодіжна мобільність та міграція;

– неформальна та формальна освіта;

– підприємництво та працевлаштування;

– місцеве самоврядування та участь молоді у прийнятті рішень.

У ці дні Львів дійсно став молодіжною столицею України. Учасникам форуму вдалося не тільки отримати досвід, обговорити важливі питання, а й налагодити  зв’язки з представниками молодіжних організацій з інших областей нашої країни.

Департамент cім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *