Реабілітаційному центру «Назарет» для алко- і наркозалежних – 14 років

Цими вихідними спільнота «Назарет» святкувала своє 14 день народження. Подячну Божественну Літургію очолив о. Ігор Козанкевич, директор БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», а співслужителями були отці, які є в комісії «За тверезість».

На Службі Божій були родичі молодих людей, які проходять реабілітацію у ЗРЦ «Назарет», працівники БФ «Карітас», миряни. Охочі мали можливість приступити до Таїнства Покаяння, яке відбувалося на подвір’ї церкви.

«Звісно, відкривати реабілітаційний центр в лісі не зовсім логічно. В мене не було ні людей, ні досвіду, ні коштів, 2 роки тут ми були без світла, багато проблем було з відсутністю документів на будинки. Але я дякую Богові за те, що зміг заставити мислити зовсім по-іншому і добитися того, що є зараз», – каже о. Ігор Козанкевич засновник ЗРЦ «Назарет».

Усі почастувалися смачним обідом, а потім мали нагоду поділитися своїми думками у спільній  групі.

Щаслива молода подружня пара Анастасія і Микола (імена змінені), приїхали на святкування з м. Пустомити. Сім років пройшло з того часу, як мій чоловік  проходив реабілітацію в центрі, каже дружина. «Я радію, що мене запросили на річницю, тут я зустрів своїх друзів, знайомих, поділився з ними про своє тверезе життя, спільнота «Назарет» дуже змінила мене самого і моє ставлення до життя, тепер я зовсім інша людина. Дякую Богові, що зберіг моє життя» – поділився Микола.

Дякуємо представникам Львівської архиєпархії за присутність на святі, також представникам Львівської обласної державної адміністрації, за залучення до події, всім батькам, родичам, близьким людям.

Звісно, щира подяка усім керівникам, консультантам і працівникам центру за вашу жертвенну працю!

Прес – служба БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *