Скільки коштує депутатський голос: «30к + як зазвичай» Хотіли знати, як …

Скільки коштує депутатський голос: «30к + як зазвичай»

Хотіли знати, як продають Україну і за скільки? Дуже просто. І коштує це 50 тисяч доларів. Ось актуальна ціна за голос народного депутата України у Верховній Раді. На гачок попався член президентської партії, одіозний Олег Барна.

Минулого тижня, після двох місяців відпустки, народні депутати з’їхались у Київ щоб знову вирішувати нашу з вами долю. То ж сезон нових політичних амбіцій, комедій та театру, розпочався. Після того як депутат від Блоку Петра Порошенка Олександр Грановський пожалівся, що від його імені «розводять» на гроші його колег, журналісти вирішили спробувати так «розвести» народних депутатів від імені мільйонера Ігоря Кононенко, по сумісництву, народного депутата від БПП. Першим на гачок попався Олег Барна, депутат також президентської партії. Від імені Кононенко вказівним тоном було запропоновано проголосувати за певний законопроект, за що Барна отримав би 50 тисяч. З початку дуже чесний депутат відповів, що його немає в Україні і він приймає участь в економічному форумі в Польщі. Коли «Кононенко» написав вдруге, що потрібно проголосувати за поправку до закону про Антикорупційну прокуратуру, запропонувавши чесному депутату «30к + как обычно», Барна проявив готовність швидко обміняти квитки на найближчий рейс з Польщі до Києва та пропустити форум. Чи то 30 тисяч так його манили, чи то робота над антикорупційним законодавством – не відомо. Проте, українцям нарешті стало відомо, скільки ж коштує злив країни.

Нинішня влада, замість боротьби із корупцією, яку вона обіцяла на передвиборчих гонках та усі ці чотири роки, сама займається корупцією. Президент України оточив себе та призначив на ключові посади людей, які щодня продають Україну по шматках, висмоктуючи з кишень українців останні гроші. Не такі ідеали в Україні ми хотіли бачити після Майдану. Ми хотіли чесної і прозорої влади, боротьби із корупцією, злочинністю, зрадництвом та вбивцями Небесної Сотні. Натомість маємо гібридну війну, більше чотирьох тисяч загиблих на українських полях битв, тотальну корупцію та клептократію. Аби втілити ті ідеали, за які загинули наші брати і сестри, ми маємо спершу подолати корупцію. Тільки таким чином ми досягнемо і покарань для грабіжників та вбивць України, і відновлення та зміцнення нашої обороноздатності, і щасливого життя для кожного українця.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *