В Донецькій ОДА відбулась зустріч з представниками Світового банку

11 вересня відбулась зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації з делегацією Світового банку. На засіданні обговорили спільні дії українського керівництва на національному та місцевому рівнях щодо створення Координаційної платформи з миробудівництва та відновлення під керівництвом Уряду України та пілотування заходів, затвердженої Виконавчим комітетом Багатоцільового фонду з питань миробудівництва та відновлення (MPTF), акцентували на підтримці діалогу з місцевою владою у Донецькій та Луганській областях.

Особливу увагу приділяли соціально-економічному розвитку Донецької області, зокрема промисловості, агропромисловим комплексам, зовнішньоекономічній діяльності, споживчому ринку, інвестиціям, фінансам, бюджету, пенсійному фонду, оплаті праці, ринку праці та житлово-комунальному господарству.

Євген Вілінський зазначив, що поступово в області збільшується обсяг виробництва, зокрема електроенергії.

«Обсяг виробництва збільшився на 4,7%. Вироблено електроенергії 8,9 млрд. кВт/год., що на 8,2% більше, ніж у січні-липні 2017 року. Рівень розрахунків за спожиту електроенергію за січень-липень 2018 року в цілому по області склав 90,0%, за природний газ, спожитий населенням, бюджетними установами і підприємствами теплоенергетики на підконтрольних державній владі територіях – 78,0%», – зауважив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *