В зоні АТО затримали двох керівників відділу поліції за …

В зоні АТО затримали двох керівників відділу поліції за хабарництво

Виконуючий обов’язки та його заступник регіонального відділку поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області затримано при передачі другого траншу хабаря. Загалом посадовці вимагали і отримали від громадянина 140 000 гривень.

«Охоронці порядку» за вказану суму пообіцяли громадянинові не притягувати його до кримінальної відповідальності і навіть закрити кримінальне провадження. “Маючи оперативну інформацію про офіцера Національної поліції, нечистого на руку, і отримавши санкцію військової прокуратури, слідчі своєчасно виявили і задокументували факт вимагання. Так, на хабарі був затриманий тимчасово виконуючий обов’язки начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області майор поліції Ч., який вирішив “підзаробити”, змовившись із заступником начальника цього ж відділу поліції підполковником поліції Б”, – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці у facebook Операції об’єднаних сил. Під час затримання в автомобілі корупціонерів було виявлено 88 500 гривень. Наразі тривають слідчі дії, проводяться обшуки за місцем, сподіваємось, вже колишньої роботи поліцейських.

Міністерство Внутрішніх Справ під покровительством мільйонера Арсена Авакова перетворилось в розсадник корупції і, фактично, в організоване злочинне угрупування. Замість захисту прав людей і захисту країни, в часи військової агресії, співробітники поліції займаються власним збагаченням. Через це в Україні немає правоохоронних органів. Для того щоб українці були захищеними, а МВС і поліція дійсно займались захистом людей, а не набиванням власних кишень і потуранню олігархам, ми маємо повністю і під корінь винищити корупцію, очистивши всі інститути влади від крадіїв. Тільки після того, як топ-посадовці почнуть отримувати свої перші тюремні терміни за корупцію і злочини проти держави, олігархічна система почне руйнуватися. Ми маємо дотиснути цей процес, аби мати змогу будувати нову Україну. Нам потрібні однодумці, бо тільки разом, об’єднавшись у міцну єдину організацію, сильна і Незалежна Україна стане можливою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *