Представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації 12 вересня 2018 року відвідали Миколаївську міську об’єднану територіальну громаду

Миколаївська міська об’єднана територіальна громада одна з 40 об’єднаних територіальних громад, які включені до пілотного проекту Міністерства соціальної політики України щодо впровадження нової моделі адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення.

Голова громади Олена Цикунова вважає, що завдяки спільній та наполегливій праці можливо змінити на краще життя кожної людини і досягти найвищих результатів.

За підтримки ПРООН у громаді проведено реконструкцію будівлі, де розміщено Центр надання адміністративних та соціальних послуг (далі – ЦНАСП) з впровадженням європейських стандартів роботи з населенням. Для зручності відвідувачів у ЦНАСП працює кімната матері та дитини, встановлено підйомник для осіб з інвалідністю, пандус, на вході в приміщення розміщено таблички з шрифтом Брайля, кнопка виклику персоналу тощо.

Спеціалісти Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади приймають участь у семінарах, навчальних турах з питань соціального захисту населення та отриманий досвід реалізують в громаді.

З боку Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації здійснюється супровід та координація впровадження моделі адміністрування надання послуг з соціальної підтримки, проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота та надається методична допомога з питань організації надання соціальних послуг населенню.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *