У Франківську презентують фільм, який показує життя за колючим дротом

Фільм розповідає історію про підлітка Богдана, який відбував покарання в Прилуцькій виховній колонії.Чи зможе він всупереч всім життєвим труднощам налагодити життя на волі?

19 вересня в кінотеатрі «Люм’єр» відбудеться презентація короткометражного документального фільму «Небо над головами». Початок о 19:00. Адреса: місто Івано-Франківськ, вулиця Грушевського,3.

Фільм розповідає історію про підлітка Богдана, який відбував покарання в Прилуцькій виховній колонії два з половиною роки, а також його життя на волі. Як це перебувати за колючим дротом? Хто може допомогти і чи є в цьому сенс? Чи зможе Богдан всупереч всім життєвим труднощам налагодити життя на волі?

Фільм знімався впродовж двох років і показує справжнє життя підлітків, позбавлених волі. Режисер фільму, Василь Возняк, є волонтером пенітенціарного душпастирства УГКЦ і відвідує місця позбавлення волі з 2011 року.

Тривалість фільму: 18 хвилин.

У фільмі використана спеціально записана авторська музика композитора Івана Сюська, учасника програми Х-фактор.

Гості презентації: Василь Возняк – режисер; Богдан – головний герой фільму;

У програмі: перегляд фільму; спілкування глядачів з автором та героєм фільму.

Василь Возняк (Vasyl Voznyak) – випускник Школа журналістики УКУ, волонтер пенітенціарного служіння УГКЦ, засновник студії відео та анімації Voznyak production. Короткометражний фільм «Небо над головами» є деб’ютом автора в документальному кіно.

Вхід вільний

Будь ласка, зареєструйтеся на подію: https://goo.gl/forms/tN77ut4dUt2GVSC32

Реєстрація допоможе нам створити більш комфортні умови для перегляду фільму.

Інформаційні партнери: Громадське радіоРадіо “Свобода“, Радіо “Марія“, Воскресіння. Живе радіоДивенСвітДуховна велич ЛьвоваЖурнал “Слово

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *