Команда Донецької області здобула срібло на всеукраїнських змаганнях

12-14 вересня цього року у спортивному комплексі «Юність» м. Ужгорода пройшов фінальний етап VI Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу», організований Фондом соціального страхування України.

Команду Донецької області представляли 11 учасників – переможців обласних відбірних регіональних змагань – на чолі з начальником управління Людмилою Давиденко, яка не тільки зібрала сильну команду, але й усіляко підтримувала її своєю турботою, теплим словом, піднімаючи спортивний дух учасників.

Підтримкою для наших спортсменів була команда з групи вболівальників, яка постійно вселяла їм впевненість у своїх силах та віру в перемогу.

Фіналісти регіональних змагань спартакіади змагалися в шести видах спорту: армспорту, гирьового, бомбаскету, дартсу, шахів, настільного тенісу.

За результатами триденних змагань наші учасники здобули друге місце у загальнокомандному заліку.

В особистому заліку переможцями стали:

– у змаганнях з дартсу – золоті призери Наталія Луньова (м. Бахмут) – переможець всеукраїнської спартакіади 2017 року – та Сергій Корж (м. Вугледар) – призер регіональних змагань 2016, 2017 років.

– з настільного тенісу – золотий призер Павло Волков (м. Мирноград);

– з гирьового спорту: срібні призери Сергій Задорожний (м. Вугледар) – неодноразовий переможець регіональних змагань – та Іван Бутрій (м. Новогродівка) – переможець змагань спартакіади попередніх років;

– у змаганнях з шахів – бронзовий призер Валерій Бєляєв – переможець спартакіади 2015 року та срібний призер 2016, 2017 років.

Уже четвертий рік поспіль команда Донецької області здобуває срібний кубок на всеукраїнській спартакіаді, що свідчить про незламну силу духу її учасників, прагнення їх до перемоги, а також бажання відстояти честь рідного краю.

Вітаємо наших переможців та призерів і бажаємо їм нових спортивних досягнень!

Управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *