В Донецькій ОДА відбулась зустріч з делегацією СММ ОБСЄ в Україні

17 вересня відбулась зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського з делегацією Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) в Україні, яку очолив перший заступник Голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг.

На заході обговорили дотримання  режиму припинення вогню на лінії розмежування, ситуацію в населених пунктах, що розташовані поблизу лінії розмежування, стан критичної інфраструктури області та ситуацію на КПВВ.

Євген Вілінський зазначив, що КП «Вода Донбасу» та працівники облгазу вже готові до початку ремонтних робіт з водо- та газопостачання.

«Ми маємо всю техніку та матеріали для проведення робіт. Зокрема, компанія «Вода Донбасу» готова розпочати ремонтні роботи з водопостачання. Найближчим часом ми зможемо покращити ситуацію й з газопостачанням. Основним проханням поки залишається припинення військових дій біля об’єктів інфраструктури», – зауважив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації.

Зі свого боку, делегація зазначила, що вони готові долучитися до співпраці, але потрібно залучити до цього процесу обидві сторони конфлікту, аби спільна робота стала більш ефективною.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *