Представники Донецької області відвідали семінар з підвищення фахового рівня щодо питань локалізації політики забезпечення рівних прав та можливостей

17 вересня 2018 року у м. Дніпро  пройшов навчальний семінар з підвищення фахового рівня щодо питань локалізації політики забезпечення рівних прав та можливостей. Спеціалісти п’яти областей Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Харьковської та Запорізької проаналізували  актуальний стан впровадження гендерної політики в Україні та основні принципи та положення національних документів з питані гендерної політики:

1. Державна соціальна програма забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків до 2020р.

2. Національний план дій з виконання заключних зауважень Комітету ООН з ліквідації всіх форм дискримінації щодо жінок за результатами розгляду 8-ої періодичної доповіді України.

3. Національний план дій з виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека»

Семінар-навчання пройшов за підтримки міжнародної організації ООН Жінки.

18 вересня 2018 року у м. Дніпро відбулася  регіональна робоча нарада щодо пріоритетів гендерної політики під головуванням Віце – прем’єр – міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України І.О.Климпуш – Цинцадзе . Під час наради були зазначені пріоритетні напрямки Уряду та актуальні завдання щодо реалізації політики забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків та стан та перспективи розвитку на регіональному та місцевому рівні.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *