У Слов’янському районі обговорили важливі аспекти розвитку підприємницької діяльності в сільській місцевості

20 вересня відбувся навчальний тур представників Донецької облдержадміністрації та Центру розвитку місцевого самоврядування до села Олександрівка Слов’янського району. З громадськістю дискутували стосовно підприємницької діяльності в сільській місцевості.

На зустрічі детально обговорили особливості підприємницької діяльності в аграрній сфері, основні напрями державної фінансової підтримки галузей агропромислового комплексу у 2018 році, переваги обласної програми «Український донецький куркуль», підвищення  рівня зайнятості населення за рахунок розвитку підприємницької діяльності. Зупинилися на досвіді організації та реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та переселенців в Миколаївській ОТГ, перевагах зеленого туризму як одного з чинників економічного розвитку об’єднаної територіальної громади, а також  розвитку сільського господарства малого та середнього підприємництва, як вагомому внеску до бюджету об’єднаних територіальних громад.

Також під час поїздки делегація відвідала Центр безпеки громадян в смт Черкаське Слов’янського району, фермерське господарство  «Верес» в селі Новомиколаївка та музей під відкритим небом в селі Прелесне.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *