Команда Донецької області стартувала на ХХ Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців

25 вересня в Ужгороді відбулось урочисте відкриття фінальних змагань XХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Передували фіналу Спартакіади змагання в регіонах України. Заявку від Донеччини сформували за підсумками обласних змагань, які відбулись 24-25 травня в Слов’янську, та навчально-тренувальних зборів, що провели опісля. На Закарпатті наша збірна змагатиметься в усіх видах: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

На відкритті змагань учасників привітали в.о. голови Закарпатської облдержадміністрації Ярослав Галас, начальник відділу спортивно-технічних та прикладних видів спорту Міністерства молоді та спорту України Олег Карась, заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Володимир Тібабішев, начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, голови профспілок працівників державних установ деяких областей, у тому числі й Донецької. Було зачитане вітання від Національного агентства України з питань державної служби.

У перший день волейбольна команда Донеччини виграла у збірної Чернівецької області та за підсумками напруженої гри «очко в очко» поступилась збірній Запорізької області. У підгрупі з футзалу представники нашого регіону програли колективу з Івано-Франківщини – 1:3. У настільному тенісі начальник організаційного відділу апарату Великоновосілківської райдержадміністрації Олена Гімішлі виграла 4 партії з п’яти та вийшла до 1/8 фіналу.

Змагання Всеукраїнської спартакіади триватимуть до 28 вересня.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *