Дитячий центр «Молода гвардія» приймає дітей з Донецької області

В державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочалась  Х  тематична зміна «Гартуємо волю і міць».

Від Донецької області направились 33 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Ціль зміни – соціально реабілітаційне спрямування (розвиток інтересів, здібностей, нахилів, потреб у самореалізації вихованців). Військово-патріотичне виховання.

У межах Х тематичної зміни з 27 вересня до 17 жовтня 2018 року пройде Всеукраїнський форум учнівських трудових об’єднань з екскурсіями до Одеського державного аграрного університету та Одеської національної академії харчових технологій; сількогосподарських підприємств та лабораторій, виставкою-презентацією „Щедрість…” та святковим концертом «…Багатство Української землі”.

Діти візьмуть участь у захопливій спортивно-патріотичній грі „МИ – КОЗАЦЬКОГО РОДУ НАЩАДКИ”, яку буде супроводжувати верениця цікавих пізнавальних та розважальних справ:

– історичний марафон „Мандрівка козацькою історією”;

– Конкурс січової пісні;

– танцювально-розважальні програми „Вечірка на Січі”; “Коса – дівоча краса” та ін.;

– арт-години зі створення малюнків-проектів „Наша нова Козацька Січ”,

– колективно-творча справа „Козаки пишуть листа…”;

– профорієнтаційний Ярмарок „Гартуємо волю і міць»;

– шоу краси „Україночка -2018”;

– інтелектуальна програма “Козацька кухня”;

– конкурс інсценізації кращих казок „Як козаки…”.

Також діти з усіх куточків України відзначать День захисника України та день українського козацтва урочистою церемонією, флеш-мобом „Мистецтво бойового гопака”, творчо-розважальним ярмарком „Українські гуляння”; та вечірньою ватрою „Мужність, єдність та звитяга – от у чому наша слава!”.

Привітають усіх-превсіх на світі вчителів з днем освітянина яскравим флеш-мобом”, святкуватимуть також День посмішки та День дівчаток, Всесвітній день тварин та День музики, День ненасильства та День пошти.

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна планується з 06.08.2018 року.

Бажаємо дітям вдалого відпочинку, яскравих емоцій, гарного настрою та нових друзів !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *