Вітання Олександра Куця з Днем міста Маріуполя

З Днем міста, Маріуполь!

Місто міцного характеру, невтомної праці та нестримних прагнень. Місто з давньою історією – набагато більшою за офіційну 240-річну. Місто теплого моря, щирих людей та рішучих вчинків.

Саме Маріуполь став твердинею, об яку розбилися намагання російського агресора прорубати коридор до окупованого Криму. І ця твердиня – не міцні стіни і глибокі рови, а незламні людські характери. У серпні 2014-го маріупольці стали живим ланцюгом на кордоні свого міста, почувши звістку про те, що російські танки готові до атаки на Маріуполь. Містяни власноруч копали окопи, допомагаючи українськім армійцям та добровольцям зміцнювати оборонні позиції. Маріупольці стійко й достойно пережили пекельний обстріл мікрорайону Східний російськими «Градами». Прийняли у своїй громаді десятки тисяч переселенців з тимчасово окупованої території.

І попри те, що війна ще триває за кілька десятків кілометрів від східних околиць міста, Маріуполь живе мирним життям, оновлюється і розвивається. Масштабна реконструкція центру міста, парків, скверів, лікарень, шкіл – свідчення впевненого поступу до мирного, заможного, європейського майбутнього.

Бажаю вам, шановні маріупольці, радісного, заможного, щасливого життя під мирним українським небом!

Зі святом вас. З Днем міста!

Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної
адміністрації О. І. Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *