Олександр Куць вручив рейдовий водолазний катер Stadline 38S Маріупольському загіну особливого призначення

29 вересня голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць з робочою поїздкою відвідав Маріуполь, де відбулось урочисте вручення рейдового водолазного катеру  Stadline 38S частині водолазних пошуково-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Придбаний водний транспорт за кошти обласного бюджету та склав 5,7 млн грн. Він призначений для аварійно-рятувальних робіт, розмінування річкових і морських акваторій, виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць зауважив, що Маріупольський загін особливого значення є центром морської безпеки області.

«Загін особливого призначення, що базується у Маріуполі, – це ще один осередок безпеки на Азовському морі. Його завдання – забезпечити дотримання правопорядку на морі та порятунок людей.

Україна і надалі посилюватиме свою присутність на Азові. Дякую особовому складу ДСНС, прикордонників, військовослужбовців, що охороняють нашу державу на суші і на морі. Про гідне виконання ними службових обов’язків свідчать численні нагороди, вручені сьогодні міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та Головою Держслужби України з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним», – наголосив Олександр Куць.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *