У Краматорську відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

1 жовтня у Краматорську відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Перед членами комісії були поставлені завдання щодо підведення підсумків з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку незалежно від форм власності та підпорядкування.

Відповідно до плану – графіку проведення державної атестації у 2018 році державну атестацію пройшли 3 дитячих заклади оздоровлення та відпочинку. На підставі актів, висновків та пропозицій членів атестаційної комісії атестованим закладам підтверджено категорії:
дитячому закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Сонячний» приватної форми власності – вищу категорію;
дитячому закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник» приватної форми власності – другу категорію;
дитячому закладу оздоровлення та відпочинку «Райдуга» державної форми власності – другу категорію. 
Під час засідання була надана оцінка виконанню вимог чинного законодавства щодо стану надання оздоровчих та відпочинкових послуг в дитячих закладах під час літньої оздоровчої кампанії відповідно Державного соціального стандарту з оздоровлення та відпочинку дітей.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *