ГПУ отримала доступ до телефонів головних злочинців країни Трафіки та …

ГПУ отримала доступ до телефонів головних злочинців країни

Трафіки та геолокації телефонів трьох осіб, обвинувачених у страшному злочині проти України. Обвинувальний акт вже складено. За статтею обвинувачення зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном від 4 до 7 років. Про це повідомив член Громадської ради доброчесності.

Злочин, яке розслідує Генеральна прокуратура України беззаперечно має право на розслідування. Принаймні, для заповнення інформаційного простору абсурдом. Злочинці, про яких йде мова – члени «Автомайдану». А «злочин», що розслідує ГПУ, в якого в край багато ресурсів та слідчих і експертів, вас здивує. Мова йде про інцидент минулорічної давнини: закидання, на знак протесту, курячими яйцями нардепа Олега Барни. Що саме встановило слідство: «Після нанесення побоїв Барні О.С. невстановлені слідством особи (учасники мітингу – ред.рух «Визволення»), які діяли узгоджено з (ОСОБА_1, ОСОБА_2 та ОСОБА_3, – ред. рух «Визволення»), висунули потерпілому вимогу, щоб він голосував за зняття депутатської недоторканності з народних депутатів України, погрожуючи заподіянням шкоди здоров’ю». Нагадаємо, що статтею 5 чинної Конституції України «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.» У випадку, коли народні обранці не виконують вимогу народу, розлюченим свідомим громадянам не лишається іншого виходу, як добиватись справедливості будь-якими засобами.

Рух «Визволення» а ні засуджує осіб, які так вчинили із народним депутатом, а ні виправдовує. Проте дивує інше: Генеральна прокуратура України витрачає так багато сил на якогось Барну та трьох «автомайданівців», які закидали його яйцями. Злочини ж корупціонерів і олігархів у владі розслідуються зі скрипом. Обвинувачення проти них не висуваються, вони спокійно роз’їзжають по курортам, попередньо висмоктавши з держави гроші, а потім спокійно повертаються до владних кабінетів і продовжують робити свої брудні справи. Вимагати притягнення до відповідальності топ-корупціонерів від топ-корупціонерів неможливо. Тільки очищення влади від крадіїв і олігархів призведе до можливості будувати нову Україну, із чесними політиками і сильною обороною, із сильним антикорупційним законодавством і дотриманням його посадовцями усіх рангів. Тому ми закликаємо усіх свідомих громадян об’єднуватись, направляти свою активну громадянську позицію на боротьбу із олігархічною системою, допомагати створеним за підтримки громадськості антикорупційним органам. Разом ми обов’язково переможемо і побудуємо нову, доброчесну Україну.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *