Спортсмени Донецької області – чемпіони України з регбіліг серед юніорів до 19 років

30 вересня на стадіоні «Спартак» міста Одеса відбувся другий фінальний тур чемпіонату України з регбіліг серед юніорів до 19 років.

У змаганнях взяли участь чотири найсильніші команди України – «Сокіл-НАСВ» (Львів), ДЮСШ-2-«Станіславів» (Івано-Франківськ), збірна Закарпатської області «Transcarpathia-Trinity» і збірна Донецької області регбійний клуб «Твердий знак». До складу колективу нашого регіону увійшли кращі спортсмени з Покровська, Селидового, Українська та Білозерського, яких підготували тренери Ігор Юркін і Володимир Лисенко.

Ігри видалися дуже напруженими, сповненими справжньої спортивної боротьби. Так, відразу три команди набрали по 14 турнірних пунктів і претендували на перше місце. Переможця довелось визначати лише за кращою різницею ігрових очок.

У підсумку, третє місце посіли регбісти ДЮСШ-2-«Станіславів» з Івано-Франківська, на другій сходинці – львівський «Сокіл-НАСВ», а чемпіоном стала збірна команда Донецької області РК «Твердий знак»!

Таким чином, згідно Єдиної спортивної класифікації України, усі гравці нашого колективу виконали спортивний розряд «Кандидат у майстри спорту України».

Нагадаємо, що це друге «золото» поточного сезону для збірної Донецької області РК «Твердий знак» – 2 червня в Києві наші спортсмени здобули звання чемпіонів України з регбіліг серед юнаків до 14 років.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *