Командою фасилітаторів Донецького обласного молодіжного центру було проведено тренінг від Британської Ради – Active Citizens

2 – 4 жовтня командою фасилітаторів у складі Тетяни Трашутіной, Олени Кравчук та Тетяни Дудник на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центра (за підтримки Департаменту сім ї, молоді та спорту Донецької обласної адміністрації ) було проведено тренінг від Британської Ради – Active Citizens.

Програма «Активні громадяни» має на меті сприяти соціальному розвитку, головною рушійною силою якого виступають самі громади. За підсумками проведених навчальних тренінгів представники громадськості, матимуть змогу реалізувати соціальну дію, тобто на волонтерських засадах втілити некомерційний проект.

Учасники тренінгу, а це була студентська молодь Донеччини, мали змогу отримати дуже цінні знання та практичні навички з проектної діяльності, відпрацьовувати техніку взаємодії у командній роботі та набути практичних вмінь вести безконфліктний діалог в громаді. По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати від Британської ради. Отже – у Донецькій області з’явилося ще 35 сертифікованих агентів змін у громадах.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *