У Сєвєродонецьку привітали освітян з професійним святом Обласні …

У Сєвєродонецьку привітали освітян з професійним святом

Обласні урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбулися сьогодні, 4 жовтня, у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі.

Вітаючи освітян з прийдешнім професійним святом, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик наголосила на важливості освітніх реформ, які наразі впроваджуються державою.

«Приємно, що саме сфері освіти в останні роки приділено особливу увагу. Бо тільки з гідною молоддю, яку починають виховувати саме вчителі, країна продовжуватиме впевнено розвиватися. Ви передаєте підростаючому поколінню необхідні знання і досвід. Велике щастя вчителів – бачити зацікавлені очі дітей, які прагнуть до знань. Зі святом!» – сказала вона.

За вагомий особистий внесок у розвиток освіти Луганщини, успіхи у справі навчання та виховання, з нагоди професійного свята Почесну відзнаку облдержадміністрації «За розвиток регіону» сьогодні отримав проректор Луганського державного університету внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка В’ячеслав Кім. Низці освітян вручили Почесні грамоти та Листи подяки облдержадміністрації.

Крім того, знаних педагогів нагородили відзнаками та грамотами Міністерства освіти і науки України. Серед них і директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк.

Висловлюючи подяку колегам, він зауважив, що наші освітяни на високому рівні впроваджують освітні реформи. Це неодмінно має стати свіжим поштовхом у розвитку усієї Луганщини.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *