Вчора провели наш економічний форум. Дякую всім, хто відгукнувся! Багато …

Вчора провели наш економічний форум. Дякую всім, хто відгукнувся!

Багато людей питають, де можна ознайомитися з нашим Новим економічним курсом. Відсьогодні 400-сторінкова праця доступна на сайті Нового курсу України https://nku.com.ua в розділі Матеріали. Пряме посилання: https://nku.com.ua/wp-content/themes/nku/img/NKU_book.pdf

В цьому ж розділі ви знайдете основні положення Нового суспільного договору і проекту Нової народної Конституції. Без зміни олігархічної системи неможливо побудувати сильну, економічно незалежну країну!

Я запрошую всіх до дискусії. Новий економічний курс – це фундаментальний аналіз того, що відбувається в Україні, а також висновки, як нам рухатися далі. Це лише проект, далі ми з вами разом думатимемо, як його вдосконалювати і як з ним далі працювати.

Для мене такі інтелектуальні дискусії і такі зустрічі, як економічний форум, дуже важливі. Не в політичному сенсі. Політичні, передвиборні зустрічі-мітинги якраз проводити значно легше…

Для мене дуже класно бачити, що є в країні ціле покоління нових людей, яких можна визначити найголовнішим сьогодні для країни словом – НЕБАЙДУЖІ! Саме таких людей не вистачає країнам у скрутні часи!

Вони можуть мати різні політичні погляди та вподобання. Але головне – їм зовсім не все одно. Вони люблять країну, вони знають, що треба робити, щоб тут стало жити гідно й достойно. І вони – це зроблять! Я дуже рада, що такі Люди є в нас…

Це і є та нова сила, на яку чекають ось уже чи не тридцять років, як на манну небесну. Коли є критична маса людей, готових взятися і самим собі будувати країну – значить, з цією країною, дякувати Богові, все буде добре!

Любомир Гузар якось сказав: “Еліта – це не просто ті люди, які вміють побачити проблему і знайти швидко рішення. Це люди, які вміють дивитися далеко вперед. Треба дивитися далі, значно далі вперед, щоб розуміти наслідки власних рішень. Той, хто дивиться далеко, насамперед зберігає головне – людську гідність…”

Дивимося вперед, йдемо вперед!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *