СБУ попередила викрадення двох авіаційних двигунів з військової частини на Київщині



Співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України попередили викрадення двох авіаційних двигунів з військової частини у Київській області.
Оперативники спецслужби у рамках розпочатого кримінального провадження встановили, що командиром роти охорони військової частини підшукує клієнтів для купівлі двох двигунів до вертольотів МІ-8. Він пропонував через посередників агрегати покупцям за чотириста тисяч гривень, серед яких, за наявною інформацією, були представники РФ. Ринкова вартість двигунів у десятки разів вища.
Співробітники СБ України задокументували, що зловмисник організував заїзд на територію військової частини вантажівки, якою збирався транспортувати вкрадені двигуни.
Правоохоронці під процесуальним керівництвом військової прокуратури Дарницького гарнізону затримали командира роти відразу після виїзду автомобіля з двигунами з території військової частини.
Зловмиснику оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Триває досудове слідство.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *