Засідання регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення

5 жовтня 2018 року в облдержадміністрації відбулося засідання регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення під головуванням заступника голови облдержадміністрації Стокоза І.С.

На засіданні була заслухана інформація про рівень травматизму виробничого та невиробничого характеру серед населення, а також про стан надзвичайних ситуацій у Донецькій області за 2017 рік та І півріччя 2018 року.

Запрошений на засідання завідуючий нейротравматологічним відділенням Обласної травматологічної лікарні (м. Лиман) Бадран А.І. повідомив регіональну раду про стан травматизму в області. Особливу увагу було приділено проблемі дитячого травматизму та шляхам його попередження. Також лікар розповів про досягнення Обласної травматологічної лікарні в області нейрохірургії та травматології.

Член регіональної ради – перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Кирилюк В.О. повідомив про випадок масового отруєння людей на окупованій території Донецької області (м. Макіївка), пов’язаний з вживанням питної води з централізованих джерел водопостачання, а також проінформував про заходи реагування щодо недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації на території області.

Члени регіональної ради обговорили проблемні питання, пов’язані з попередженням травматизму виробничого та невиробничого характеру серед населення.

З метою створення належних умов життєдіяльності населення і здорових умов праці на підприємствах, в установах та організаціях всіх форм власності, зниження аварійності і травматизму на виробництві, підвищення ефективності роботи щодо профілактики травматизму виробничого та невиробничого характеру, членами регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення були затверджені План першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру у Донецькій області та Заходи з поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища у Донецькій області на 2018-2022 роки.

 

Департамент соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *