В рамках обласного освітньо – виховного національно-патріотичного проекту «Український вимір» група молоді з Донеччини відвідала Київ

На початку жовтня в рамках обласного освітньо – виховного національно-патріотичного проекту «Український вимір», координаторкою якого є методист КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» Тетяна Трашутіна (департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації), група учнівської молоді Донецької області відвідала м. Київ. 

Дякуючи співробітництву з громадською організацією «Рада матерів та дружин учасників АТО», учасники проекту «Український вимір», разом з представниками молоді м. Винниці, м. Біла Церква, Київської області мали змогу відвідати НСК «Олімпійський» та музей олімпійської історії у ньому та Національний олімпійський комітет, зустрітися з Міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим, який з задоволенням відповідав на цікаві та прямі питання учасників зустрічі, провів екскурсію Майданом Незалежності та Алеєю Небесної Сотні. Живе спілкування та спогади Міністра про події 2014 року справили на молодь дуже сильне враження. 

Спортивний комплекс «Конча – Заспа» зустрів 35 хлопців та дівчат зручними спортивними залами, сучасними кортами, затишними номерами, де мешкають спортсмени та прекрасною природою. 

Щасливі, втомлені, з багажом нових знайомств та вражень поверталися учасники поїздки додому. І вже чекають на нові пригоди!

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *