Карітас Івано-Франківська запрошує приєднатись до «Ходи за свободу»

Сьогодні о 15:00 на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбудеться інформаційна акція «Хода за свободу». Захід приурочений до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

Акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Ходу організовують Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА, Департамент молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради та Карітас Івано-Франківськ УГКЦ

Акція «Хода за свободу» не є протестом, це мовчазна і мирна хода на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз є у рабстві.

Під час акції будуть діяти консультативні пункти, що інформуватимуть людей про проблему торгівлі людьми. Кожен охочий отримає інформаційні буклети, тематичні браслети та флаєри з інформацією про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій.

Всесвітня щорічна акція «Walk for Freedom/Хода за свободу» 18 жовтня пройде в усіх областях України, а 20 жовтня – в  Києві.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *