Срібні здобутки гирьовиків Донеччини на чемпіонаті світу в Латвії

12-15 жовтня місто Даугавпілс (Латвія) прийняло учасників чемпіонату світу з гирьового спорту – понад 400 найсильніших спортсменів з 35-ти країн.

Цього року до складу національної збірної команди України увійшли три представника Донецької області: майстри спорту міжнародного класу Леон Білицький з Покровського району (тренер Валерій Білицький) та Павло Лепинський з Волноваського району (тренер Сергій Четвериков), а також майстер спорту Владислав Хоменко з Маріуполя (тренер Леонід Гаража).

Незважаючи на велику конкуренцію, нашим гирьовикам вдалося вибороти 6 срібних нагород: по три в дорослій та юніорській вікових категоріях.

Серед дорослих Леон Білицький став двічі срібним призером у видах програми «двоборство» і «естафета» у категорії +95 кг. Ще одне «срібло» у командній естафеті (довгий цикл) здобув Павло Лепинський.

Владислав Хоменко у змаганнях юніорів приніс у скарбничку Донецької області та України одразу три срібні медалі – у «довгому циклі», естафеті «поштовх» і естафеті «поштовх довгим циклом».

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *