Олександр Куць відвідав Мангушську опорну школу

19 жовтня з робочим візитом голова Донецької облдержадміністрації відвідав Мангушську опорну школу, яка наразі знаходиться на стадії завершення будівельної готовності. 17-та школа капітально відремонтована та обладнана сучасними меблями, комп‘ютерами, інтерактивними дошками. У школі є лінгафонні кабінети та цифрові лабораторії. На ремонт та обладнання з обласного бюджету витратили близько 37 млн грн.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації привітав школярів, батьків та вчителів, висловивши переконання, що хлопці та дівчата зможуть в цьому навчальному закладі реалізувати свій потенціал.

«Радий за дітей та їхні успіхи. Переконаний, що в оновленій школі вони зможуть максимально розкрити свій потенціал – у навчанні та спорті. З таких дітей обов’язково виростають талановиті особистості, які прославляють свій район, область та країну, в цілому», – підкреслив Олександр Куць.

До речі, біля опорної школи відбулось випробування нового футбольного поля. Команда школярів змагалася проти команди представників влади у футбольному матчі. З рахунком 3:2 перемогли діти.

Робота з розбудови мережі опорних шкіл триває.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *