Представники ПРООН презентували мобільні кейси, які отримають ЦНАПи Донеччини

Під час першої панельної дискусії Віктор Мунтяну, керівник програми з відновлення та розбудови миру, ПРООН презентував мобільні кейси, які отримають центри надання адміністративних пуслуг у громадах Донеччини. Всього ПРООН передає чотири таких кейси Донецькій області – для Дружківки та Лиманської ОТГ.

Віктор Мунтяну розповів, що протягом останніх 3-х років ПРООН в рамках програми з відновлення та розбудови миру надавала громадам Донеччини не тільки консультативну допомогу, а також відновила та побудувала 14 центрів надання адмінпослуг.

«Також ми придбали та передали нашим партнерам 16 мобільних ЦНАПів – це кейси, які обладнані всім необхідним для того, щоб співробітники ЦНАПів могли здійснювати надання послуг у віддалених місцях. Сьогодні такі 4 кейси ми передали для Дружківки та Лиманської ОТГ», – повідомив Віктор Мунтяну.

Він також наголосив, що така робота буде продовжуватися, тому що гостро стоїть питання забезпечення віддалених місць роботи і питання надання послуг громадянам України, які перетинають лінію розмежування. «Сподіваємось, що в наступному році ми зможемо запустити мобільний ЦНАП – автобус, який в всередині буде забезпечений всім необхідним, куди люди зможуть заходити та отримувати всі послуги. Сподіваємось, що такі автобуси зможуть працювати на КПВВ, для того, щоб зробити комфортнішим процес отримання адмінпослуг для громадян України з тимчасово окупованих територій», – розповідає керівник програми з відновлення та розбудови миру ПРООН.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *