Паломники зі Львова відвідали регіональну зустріч Тезе у Австрії

25 жовтня 2018 року в Граці (Австрія) розпочалася чергова регіональна зустріч спільноти Тезе. Участь у паломництві взяла і молодь з Львівської архиєпархії.

У п’ятницю, 26 жовтня, Божественну Літургію для учасників зустрічі разом із Єпископом Граца та численним духовенством звершив Єпископ-помічник Львівської архиєпархії  Володимир (Ґруца). Відтак владика Володимир також зустрівся та поспілкувався із українськими паломниками – групою молоді з Винниківського деканату та представниками «Фундації духовного відродження».

На завершення Регіональної зустрічі Тезе команда БО «Фундація духовного відродження» разом із владикою мали нагоду святкувати празник Покрови Пресвятої Богородиці з громадою Граца.

Празник спеціально перенесли, бо громада заздалегідь знала про приїзд владики Володимира, а єпископів з візитом у них не було з 1942 року, тому це була особлива Літургія.

Нагадаємо, цьогорічна травнева зустріч Тезе відбулася у Львові. Наприкінці цього року спільнота Тезе організовує Європейську зустріч в м. Мадриді (Іспанія).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами Фейсбук-сторінка «Фундації духовного відродження»

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *