Львів’ян запрошують помолитися за сиріт під час чувань

Капелани та волонтери місії «Центр опіки сиріт» ЛА УГКЦ запрошують усіх на молитовні чування, приурочені до Всеукраїнського дня молитви за сиріт. Вони відбудуться 10 листопада 2018 року в Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла. О 18:00 розпочнеться спільна Божественна Літургія, відтак – чування.

«Цього року роздумуватимемо над Словом Божим. Якщо гортати сторінки Святого Письма, можна знайти, як сильно Бог піклується про бідних, багато прикладів, як Бог по-особливому, з любов’ю та турботою ставиться до сиріт. Ми часто згадуємо про покинуту дітвору на великі свята, а найчастіше на день Святого Миколая. Приносимо багато солодощів, мандарин і забуваємо про важливу річ, якої їм так бракує. Це бути з ними постійно та молитовно їх підтримувати. Запрошуємо долучитися до чувань, молитовно бути з малечею, яка потребує нашої опіки», – зазначають організатори.

Також кожен матиме можливість отримати образок Пресвятої родини з молитвою та іменем дитини-сироти, яку впродовж року зможе згадувати у  своїх молитвах.

Нагадаємо, щороку в другу неділю листопада Церкви єднаються в спільному звертанні до Бога в День молитви за сиріт за кращу долю для таких дітей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *