Заступник Голови СБУ Олег Фролов взяв участь у конференції з питань протидії гібридній агресії



Заступник Голови Служби безпеки України Олег Фролов взяв участь у роботі міжнародної конференції «Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для руху вперед». Захід високого рівня, який відбувся у Києві, організований в межах діяльності Платформи Україна-НАТО з вивчення досвіду протидії гібридній війні, став можливим завдяки співпраці України та Альянсу. Конференцію відкрив Президент України Петро Порошенко. Під час заходу виступили Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та Помічник Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці Антоніо Міссіролі.
У своєму виступі Заступник Голови СБУ продемонстрував виявлені українською спецслужбою факти застосування країною-агресором кібератак на об’єкти критичної інфраструктури як елементу гібридної війни. Олег Фролов оприлюднив приклади використання Інтернет-ресурсів та соціальних мереж для поширення антиукраїнської пропаганди, зокрема фейкових новин.
Також учасники заходу всебічно обговорили спільні підходи до питань безпеки, протидії кіберзагрозам та співпраці України з європейськими та євроатлантичними партнерами.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *