Сергій Філь зустрівся з львівськими ліцеїстами Делегація Львівського …

Сергій Філь зустрівся з львівськими ліцеїстами

Делегація Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут перебуває на Луганщині вже декілька днів. Учора виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь зустрівся з нею.

Делегацію представляли ліцеїсти, вчитель української філології Богдана Микита та заступник начальника ліцею з виховної роботи, учасник АТО на сході України капітан Тарас Гривул.

Дружня зустріч відбулась у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі під час урочистого заходу з нагоди Дня Збройних Сил України.

Також були присутні Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв, його заступник Олег Грунтковським та директор Луганського обласного ліцею-інтерната з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» Валерій Ємбаков.

Вітаючи юнаків на луганській землі, Сергій Філь зазначив: «У рамках спільного проекту між Луганською та Львівською областями #Змінимокраїнуразом ми маємо чудову нагоду обмінюватися досвідом, заводити нові знайомства, дізнаватися про навчальні заклади. Нещодавно до Львова відправились ліцеїсти та педагоги. Продовжуємо розвивати співпрацю між сходом і заходом України».

Під час перебування на Луганщині гостей зі Львова чекала насичена та різноманітна програма. У перший день вони разом зі своїми новими друзями з Луганського ліцею взяли участь у щоденному ритуалі підйому Державного Прапора України, після чого зустрілися з директором ліцею Валерієм Ємбаковим, який провів екскурсію ліцеєм.

Потім вони долучились до виховної години, присвяченій 27-й річниці Збройних сил України.

А ще львів’яни виконали свою почесну місію – поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам у м. Рубіжне.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *