Українська армія ще скаже своє високе слово у нашій боротьбі, – Сергій …

Українська армія ще скаже своє високе слово у нашій боротьбі, – Сергій Філь

Сьогодні, 6 грудня, виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь взяв участь у покладанні квітів до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України О.В. Радієвському з нагоди Дня Збройних Сил України.
У вітальному слові очільник Луганщини наголосив: «Сьогодні ми низько схиляємо голови перед воїнами, які загинули, визволяючи нашу область від російсько-фашистських військ. Втім за 4 роки неоголошеної гібридної війни наша армія здобула безцінного бойового досвіду. За чотири роки ми змогли збудувати нову, сучасну українську армію, яка наразі є однією з найсильніших у Європі. Це ми змогли зробити завдяки роботі мільйонів українців, працівників тилу та Президента України Петра Порошенка. Ми пам’ятаємо кожного загиблого, адже Україна ніколи не забуває тих, хто поклав життя за свою свободу і незалежність».
Також Сергій Філь побажав присутнім мирного неба над головою, яке ще потрібно здобути, розбудови своєї держави на своїй Богом даній землі.
«Переконаний, що українська армія ще скаже своє високе слово у нашій боротьбі. Слава Україні!» – запевнив він.
Після вітального слова представники структурних підрозділів ОДА, правоохоронних органів, кадети військового ліцею та небайдужі містяни вшанували пам’ять генерала-майора Національної гвардії України О.В. Радієвського покладанням квітів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *