Учні з Луганщини взяли участь у навчальній програмі у Тернополі У Тернополі …

Учні з Луганщини взяли участь у навчальній програмі у Тернополі

У Тернополі проведено «Майстерню (не)дитячої демократії 2.0», у якій узяли участь учні Новопсковського професійного агарного ліцею Луганської області.
На них очікувала п’ятиденна навчальна програма з адвокації молодіжних кампаній, формування громадського бюджету та співпраці молодіжної ради з іншими органами державних установ. У рамках проекту відбулися навчальні візити до Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної ради, Тернопільської міської ради, ради Теребовлянської ОТГ Тернопільської області.
Вони також налагодили співпрацю з молодіжною радою при міській державній адміністрації, відвідали музей-майстерню, IT-школу, зустрілися з головою облдержадміністрації, представниками молодіжних організацій Тернопільщини тощо.
Ліцеїсти з Луганщини поставили низку запитань щодо можливостей співпраці та отримали запрошення на відвідини замкових комплексів Тернопільщини.
В останній день навчального візиту відбувся пітчинг проектів. За його результатами Новопсковський професійний аграрний ліцей запрошено до участі в «3-й Майстерні (не)дитячої демократії», яка наступного року проводитиметься в м. Жмеринка Вінницької області.
Проект впроваджується ГО «МО «СТАН» за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у Східній Україні».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *