2018 рік був для нас з Вами складним. Ми багато чого зробили та навчились. Стали …

2018 рік був для нас з Вами складним. Ми багато чого зробили та навчились. Стали мудрішими та досвідченими. Познайомились, та стали приходити на допомогу один одному. Упевнились, що без кропіткої, складної, щоденної праці нам не здолати нашого ворога.
2018 рік ми зустрічали в протестах під Верховною Радою. Після розгону табору та затримання хлопців ми всі боролись за їх свободу та здоров’я. Одразу запустивши мобілізацію до “Сил оборони України” ми почали проводити вишколи. Ми безупинно відвідували міста та містечка по всій країні. Познайомились з тисячам активними та небайдужими українцями та подивились в очі один одному. Країна продовжує боротьбу не лише з нашим ворогом на сході, а й у найвіддаленіших містечках. В цій боротьбі зростають кристали – люди, життєвою місією яких є служіння людям. Для захисту цих людей, які борятся за суспільні блага і знаходяться у небезпеці ми започаткували мережу колективної безпеки “ЗахисТИ”. Ряд наших активісти, добровольців цей новий рік, нажаль, зустрічатимуть у в‘язниці для політв‘язнів у Грузії і щодня з ними поруч у Тбілісі перебуває Семен Семенченко. Підтримуємо та віримо у їх скоре повернення.
Наше майбутнє у наших дітях. Ми вже маємо два випуски “Школи справжньої політики” де ми передаємо наш громадсько-політичний досвід та навчаємо молоде покоління.

Бажаємо Вам миру, гармонії і якомога більше світлих, сонячних та теплих моментів.
Нехай у 2019 році здійсняться ваші найсміливіші мрії, адже “Надзвичайне” – можливе, якщо ви лише відчуєте цей стан”, чого Вам і бажаємо!
Щастя Вам та Вашим близьким!

Однодумці, ви неймовірні! Все в нас з Вами вийде! Слава Україні!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *